Despre Noi

Cabinetul Medical Dr.Elen Crăciun oferă consultaţii de medicină de familie.

Scopul nostru este acela de a asigura pacienţilor servicii medicale de calitate , consiliere în deciziile legate de sănătatea lor şi promovarea unui stil de viaţă sănătos.
Dorim ca relaţia medic de familie -pacient să fie atăt o relaţie profesională, cât şi una umană,empatică, bazată pe înţelegere şi respect.

Consultațiile în specialitatea de medicină de familie se adresează nu numai pacienților cu diverse afecțiuni, ci și celor sănătoși. Astfel, la sediul cabinetului se efectuează consultații pentru diverse afecțiuni acute sau cronice, începînd cu cei mai mici pacienți, nou-născuții, sugarii, continuând cu toate categoriile de vârstă până la senectute.

Considerăm foarte importante consultațiile care au ca obiectiv principal menținerea stării de sănătate, prevenirea complicațiilor în cazul pacienților deja diagnosticați cu boli cronice. O atenție deosebită acordăm examenelor medicale de bilanț efectuate periodic, atât de adulți, cât și de copii. Consilierea preconcepție a cuplurilor care doresc un copil, precum și urmărirea pe parcursul sarcinii a pacientelor gravide se adaugă portofoliului nostru.

Cabinetul medical este implicat cu dăruire în pregătirea studenților mediciniști, precum și a medicilor rezidenți, care efectuează aici stagii de pregătire în specialitatea de medicină de familie.